По-сигурно, удобно, дигитално и екологично – така си представяме бъдещето ние от Содексо.

В стремежа си да осигурим по-качествен живот на клиентите си, създадохме дигиталната социална придобивка Gift Pass, която да направи ежедневието на всички по-лесно. Като в бъдещето.

Gift Pass надгражда подаръчните ни ваучери и допълва портфолиото от продукти на Содексо, като дава възможност на потребителите да правят безконтактни плащания директно през телефона си на POS терминал или онлайн. Нещо, което досега не беше възможно с ваучерите.

Gift Pass e виртуална карта Mastercard, която работи точно като обикновена разплащателна карта, но без неудобствата на пластиката.

Дигитална социална придобивка от бъдещето

След поръчка на Gift Pass, потребителят получава всичко необходимо на имейл и може да използва новата си социална придобивка бързо и лесно:

Добавя виртуалната карта Gift Pass в едно от приложенията за плащане Google Wallet или Apple Pay.

Плаща безконтактно с нея директно с телефон на POS терминал или онлайн.

Ползва я в магазините от мрежата на Содексо, които приемат плащания с Gift Pass и Mastercard.

Разберете повече

С развитието на технологиите и налагането на по-гъвкава работна среда нуждите на служителите ви се променят.
Gift Pass ви спестява време, разходи и дава удобство на вас и на служителите ви.
Затова създадохме виртуалната социлна придобивка Gift Pass, за да сте в крак с все по-дигитализиращия се свят, както и за да отговорим на променящите се нужди на бизнеса и екипа ви.
Виртуалната карта Gift Pass е средство за получаване на социални придобивки от ново поколение.

Ето няколко причини да предпочетете Gift Pass

Улеснена онлайн администрация
на услугата

Всичко необходимо за използването на Gift Pass от вашите служители се изпраща от нас по имейл директно до служителя, без нужда от физическа дистрибуция на придобивката.

По-малко разходи

Тъй като услугата е изцяло дигитална, пестите време и усилия, както и разходи за куриер, за съхранение на ваучери и за всички други дейности по обслужването им.

Отговаря на нуждите и очакванията на служителите ви

Модерно, сигурно и екологично средство за разплащане и за получаване на бонуси, което е адаптирано към нуждите на служителите, свързани с работата от вкъщи, увеличения интерес към онлайн покупките и безконтактните услуги.

Отговорност към природата

Давате своя принос към намаляването на въглеродните емисии като редуцирате използването на пластмаса и хартия, тъй като услугата е изцяло дигитализирана.
С всяко плащане с Gift Pass участвате и в световното движение на Mastercard за борба с климатичните промени и засаждането на 100 000 млн. дървета до 2025 г.
Научете повече на mastercard.bg/priceless-planet

Gift Pass може да се ползва за: бонуси и възнаграждения, както и при различни лични поводи на служителите ви – рождени дни, сватби, коледни и други празници.

Изключително удобно средство е и за поощряване на постигнати професионални цели, финансова мотивация, при промоционални маркетингови кампании, томболи с награди и широк набор от допълнителни придобивки в полза на вашия екип.

FAQ

 • Какво е Gift Pass?

  Gift Pass е социална придобивка под формата на предплатена презареждаема дигитална карта от типа Mastercard, която съществува само в електронен вид (няма физически носител). С тази карта може да се плаща онлайн и да се извършват безконтактни плащания, след като бъде добавена  към мобилен портфейл Google Wallet или Apple Pay.

 • Как потребителят ще получи Gift Pass карта?

  При поръчка на Gift Pass вие ни предоставяте имейл на служителя. Всичко необходимо за използването на Gift Pass се изпраща  директно от нас до служителя по електронен път. На предоставения имейл, служителят ще получи уникален код на картата, необходим за регистрирането й на уебсайта giftpass.sodexo-bg.dipocket.org

 • Как мога да поръчам Gift Pass за моите служители?

  Изпратете запитване през сайта https://giftpass.sodexo.bg/ . След подписване на договор ще получите достъп до платформата Interaktiv (https://sodexoonline.bg), където ще можете да правите сами онлайн поръчки. След като направите поръчка, остава само да я заплатите след получаване на проформа фактура, издадена от нас.

 • Трябва ли да събирам съгласия за GDPR?

  Картите за подарък не са необходими за спазване на законово задължение от работодателя или за изпълнението на трудовите договори с неговите служители, поради което обработването на личните данни на служителите за издаването на такива карти би следвало да се основава на тяхното съгласие. Поради тази причина следва да получите писмено съгласие от страна на всеки служител, което ще Ви позволи да предоставите законосъобразно личните му данни на Содексо.

 • Необходимо ли е споразумение за обработване на лични данни?

  Не. Содексо и издателят на картата не обработват данни от името на клиента, а ги събират и обработват като независими администратори – доставчици на услуги, за целите на издаването и администрирането на картите. Поради това споразумение за обработване на данни по смисъла на ОРЗД не е необходимо.

 • Може ли nолзвателят сам да зареди своя Gift Pass?

  Не. Gift Pass e социална придобивка и сума по нея може да се зарежда само от работодател/ бизнес клиент.

 • Кога ползвателят ще получи код за активиране на Gift Pass?

  Ползвателят ще получи код за активиране на Gift Pass до 3 работни дни, считано от датата на плащане по банков път на цялата стойност по издадената проформа фактура за поръчката.

 • Ползвател не получи имейл с кода на картата. Какво да направя?

  Първо проверете папка СПАМ или други папки на пощенска кутия. При липса на съобщение, моля, свържете се с нас на 070040 700* или ни изпратете имейл на clients.support@sodexo.com. При поискване можем да ви изпратим отчет, потвърждаващ изпращането на имейл с код за активация до посочения ползвател.

  *за обаждането може да бъде начислена такса съгласно тарифата на обслужващия Ви телекомуникационен оператор

 • Може ли мой служител да предостави данни за дигиталната си карта на друго лице?

  Не, според Общи условия за ползване на Gift Pass ползвателят е длъжен да не разкрива данни от картата на трети лица, с цел избягване на неоторизирани операции.

 • Каква е валидността на Gift Pass?

  Валидността е 14 месеца от издаването на картата. Карта с изтекла валидност не може да бъде презаредена и трябва да направите нова поръчка.

 • Къде могат да се правят плащания с Gift Pass?

  Картата може да се използва в България за безконтактни плащания в търговски обекти, оборудвани с POS терминал, и в онлайн магазини, които са част от партньорската мрежа на Содексо България. Тъговската мрежа можете да разгледате: https://www.sodexo.bg/map/

 • Кога картата е активна за ползване?

  Картата е активна веднага, след като процесът по регистрацията /добавянето на картата към профила на ползвателя приключи.

 • Защитени ли са средствата по картата?

  Да. Издателят на картата е DiPocket UAB, което е под контрола на Банката на Литва, на която редовно докладва за дейността си. Като институция, извършваща регулирана дейност, DiPocket е длъжно да спазва всички приложими финансови закони и закони за защита на ползвателите. Имайки най-висок статут на член на Mastercard® Principal Member, DiPocket също прилага оперативните правила на Mastercard® и други общи оперативни разпоредби.

Мрежа от търговски партньори